OM RENEE KRISTENSEN

Har redet hele sit liv

Startede i 2009 Midtjydsk Jagtrideklub

Medlem af Jydsk Jagtrideklub i 2009

Ejer af en DV, blanding af fuldblod og holstener

Renee fortæller:

Almindelige underlag ‘brændte’ hårene af

Jeg har en meget sart skimmel, som ikke kan tåle noget. Kanten bagerst på almindelige underlag ‘brænder’ hans hår af. Han er hårløs på skulderne om vinteren, da dækkener er hårde ved ham – selv undertrøjen, man ellers bruger for at skåne, kan fjerne hår.

Hår på vej tilbage efter brug af Mattes underlag

For at være god ved ham, købte jeg et Mattes underlag fra dansk-rideudstyr.dk. Der blev leget lidt med farverne, og jeg fandt en kombination, der ville være pæn til en lys skimmel. 5 min senere modtog jeg en SMS fra Marianne med et billede af underlaget, så jeg kunne godkende designet, inden hun bestilte det.
Med underlaget fra Mattes med lam under, har han igen fået hår, hvor underlaget slutter.

Lækkert lam og flot logo

Underlaget jeg modtog, var i meget høj kvalitet, specielt lammet var utrolig lækkert, og flere venner var ret misundelige på det. Vi så, man kunne få lavet logo på underlagene, og bestemte os for at få lavet klubunderlag, som vi kan ride jagter i.
Marianne var yderst hjælpsom med at få designet logoet, så det var helt perfekt, selvom det var et lidt kompliceret logo. Igen sendte hun også et udkast til hvordan underlaget ville se ud, så vi kunne se det, inden vi bestemte os.
Vi havde dem med til en stor jagt på Sjælland, hvor utrolig mange kommenterede på de flotte underlag.
Efter at have brugt Mattes udstyr, køber jeg aldrig andre underlag eller gjorde.
DESIGN SELV UNDERLAG

Jeg har en meget sart skimmel, som ikke kan tåle noget. Kanten bagerst på almindelige underlag 'br [.....]

Mattes gjorden passer perfekt og efter 5 dage med den, er alt hans konfliktadfærd under opsadling f [.....]

Jeg har gennem en rum tid afprøvet og brugt en masse af Mattes lammeskindsudstyr. Jeg finder, at [.....]

gb-dressage

Jeg har stort set prøvet alle af de dyre gjorde på markedet, uden helt at finde det, jeg ledte eft [.....]

mm hestemassage

Jeg anbefaler MATTES gjordene. Jeg kan utroligt godt lide deres ergonomiske udformning. De støtter [.....]

pararytteren og islænderen

Mit lækre underlag fra Mattes er designet nøjagtig efter min ønsker. Det har ægte sort merino la [.....]