OM RENEE KRISTENSEN

Har redet hele sit liv

Startede i 2009 Midtjydsk Jagtrideklub

Medlem af Jydsk Jagtrideklub i 2009

Ejer af en DV, blanding af fuldblod og holstener

Renee fortæller:

Problematisk brystben

Min hest har haft mavesår, da han ved tidligere ejer, har gået med en sadel med for smal bom, hvilket har resulteret i problemer med brystben og ribben. Så han har et problematisk brystben, som der skal holdes øje med ved kiropraktor. Det gør, at han har en træls adfærd ved opsadling. Han er sur og bider ud i luften.

Service fra Dansk Rideudstyr

Vejledningen fra Marianne var rigtig god! Hun gjorde, hvad hun kunne, så jeg fik den gjord, der passede min hest bedst. Han har prøvet mange dyre aflastende gjorde, men de har alle lavet gnavesår på ham.

Mattes gjorden stoppede konfliktadfærden

Mattes gjorden passer perfekt, og efter 5 dage med den, er alt hans konfliktadfærd under opsadling forsvundet. Hesten er også blevet meget bedre i dressur, noget han ellers ikke gider! Meget mere løsgjort og hænger sig ikke så tungt på bidet.

Super lammekvalitet

Lammet er af en høj kvalitet, og det tåler at blive brugt. Jeg bruger både gjord og underlag til jagt og terrænspring. Specielt gjorden kan være lidt udsat, når vi kommer gennem mudderhuller ol. i fuld fart, men det tørrer hurtigt, og så kan det børstes af med en blød strigle, hvorefter lammet er som nyt.”

Mattes gjorde på lager

Mattes gjorde design selv

Jeg har en meget sart skimmel, som ikke kan tåle noget. Kanten bagerst på almindelige underlag 'br [.....]

Mattes gjorden passer perfekt og efter 5 dage med den, er alt hans konfliktadfærd under opsadling f [.....]

Jeg har gennem en rum tid afprøvet og brugt en masse af Mattes lammeskindsudstyr. Jeg finder, at [.....]

gb-dressage

Jeg har stort set prøvet alle af de dyre gjorde på markedet, uden helt at finde det, jeg ledte eft [.....]

mm hestemassage

Jeg anbefaler MATTES gjordene. Jeg kan utroligt godt lide deres ergonomiske udformning. De støtter [.....]

pararytteren og islænderen

Mit lækre underlag fra Mattes er designet nøjagtig efter min ønsker. Det har ægte sort merino la [.....]