Returret / Fortrydelse af køb

OMBYTNING AF VARER

Ønsker du at ombytte til en anden vare, bedes du sende varen retur senest 14 dage efter modtagelsen. Vi tilbagebetaler beløbet for det, du sender retur, ved modtagelsen. Du skal blot lave en ny bestilling.

RETURNERING AF VARER

Inden du returnerer varen, send en mail om, at du har fortrudt købet, og send derefter varen retur umiddelbart herefter. Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse og bærer det fulde ansvar for varen, indtil den er retur hos os. Hvis du ikke afhenter din vare, anses det ifølge gældende lov som misligholdelse fra købers side, og vi har ret til erstatning. Vi vil derfor hæve 150 kr. til fragt fra din oprindelige ordre.

Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand.

Specialfremstillede produkter (f.eks. design selv-produkter) har INGEN returret. Du mister også din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer som plejemidler, vitaminer o.l., da varen derefter ikke er egnet til at blive returneret.

Skal du bytte eller returnere en vare, sender du den retur til:

Dansk Rideudstyr

Jels Skovvej 11

6630 Rødding

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vedlæg en seddel med dit navn, adresse og tlf.nr., og gerne ordrenr., skriv om varen skal byttes eller returneres. Skal den byttes, skriver du til hvilken vare og størrelse.

DAO må IKKE bruges – da de ligger pakken udenfor om natten, og det bliver stjålet.

Vi modtager kun forsendelser sendt direkte til Dansk Rideudstyrs adresse.

Du kan købe en returlabel for 79 kr., så kan du sende varen retur. Du kan max sende 10 kg retur til denne pris. På denne måde er din vare forsikret. Kan kun bruges med GLS pakkeshops.

Du kan købe returfragt her.

Når du handler hos Dansk Rideudstyr, har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen, på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Kvittering skal medfølge varen – jævnfør gældende lovgivning.

Varen skal fremstå som ny og i originalemballage. Returneres beskidte varer eller varer med hår i, koster det et gebyr på 200 kr. pr. enhed for, at vi kan rengøre dem.

Du vil modtage dine penge retur senest 14 dage efter, vi har modtaget varen retur. Det er kun muligt at få tilbageført penge samme vej, som de er betalt (Eks. har du betalt med dankort, tilbagefører vi til samme dankort). Vær opmærksom på, at hvis vi tilbagefører penge til et Mastercard eller Visa Electron, kan der gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto – dette er noget, der er bestemt af Mastercard og Visa Electron, og derfor ikke noget, vi kan gøre noget ved. Er du i tvivl, så kontakt din bank.