Før du vælger din Mattes gjord

 

Er du i tvivl, om hvilken model, du skal vælge, vil vi meget gerne guide dig.

Nederst på siden finder du et spørgeskema omkring din hest og ønsker til gjord. Der kan du uploade billeder af din hest, så vil vi hjælpe med at vurdere hvilken model og længde, der skal til. Vi vil gerne se et billede fra siden med nuværende gjord (og sadel) på samt et i fuld figur af hesten med sadel og gjord.

Vi anbefaler gjord uden elastik til dressur, da det giver den mest stabile støtte til sadel og hest. Derudover opnår du med Mattes lamme kvalitet en eftergivende effekt, som elastik ellers giver. Til springning anbefales med elastik.

 

En Mattes Gjord er ikke bare en gjord

– Gjorden skal længere op, end du er vant til, så den støtter hesten hele vejen rundt om sternum og biceps/pectoralis.

– Når gjorden bliver placeret mere op mod sadelklapperne i hver side, skaber det en større stabilitet, og fordeler trykket over et større område.

– Alle Mattes modeller har et smalt stykke for at give albuefrihed, og det skal selvfølgelig sidde ved netop albue.

– Gjorden er “pakket” ind i ægte lam, som forhindrer friktion og dermed gnavesår, og er dokumenteret som det bedste trykfordelende materiale.

– Det giver en langt bedre oplevelse for hesten og en mere samarbejdsvillig hest, da den nu kan arbejde uden ubehag.

 

 

Når du har fået din Mattes gjord

Når du får din Mattes gjord hjem, hjælper vi dig med at følge op på, om det er den korrekte model og str., vi har anbefalet dig.

Tag et billede af din Mattes gjord, som vist på billederne. Gerne et af hesten i fuld figur fra siden også. På billedet skal gjorden være færdig-spændt, og ca. være spændt lige meget i hver side.

Vurderer vi, at det skal være anden model eller længde, ombytter vi gjorden.

(ombytning koster 39,- via vores retur link på hjemmesiden)

Læs mere om Mattes gjorden her.

 

 

    Gjordservice