Mattes Ulddækken blå/grå 145 cm. Vinter kollektion 2024

1.999,00 kr.

Mattes 100% ulddækken, med metalspænde og syet læderstrop i front, halesnor, topbånd med Mattes logo, Marine pipeline og Mattes logo broderet i Marine på begge sider af dækkenet.

Tæppet er fremstillet i Mattes høje kvalitet af uld i farverne Grå og Blå. Findes kun i begrænset antal.

Str 145/150 cm

✓   1-3 dages levering
✓   Gratis fragt over 499,-
✓   14 dages returret
✓   Prismatch på alle produkter

På lager

Mattes NYHED dette ulddækken fra Mattes i en fantastisk kvalitet. Fordelen ved netop at bruge et dækken af 100% rent uld er :

*Uld varmer betydelig bedre end andre materialer da uld er sammensat at små naturlige krøllede fibre. Krøllerne skaber små luftlommer og skaber dermed et ekstra luftlag rundt om kroppen. Luften isolerer og sikrer, at du automatisk holder på din naturlige kropstemperatur.

*Uld regulerer kropstemperaturen automatisk. Den isolerer mod både varme og kulde.

*Ulden bliver ikke fugtig. Ulden ånder og transporterer effektivt fugten væk fra huden, uden at uldstoffet føles fugtigt. Uld kan optage op til 35 % af sin egen vægt i vand uden at det føles vådt. Fugten fra kroppen bliver absorberet i uldfibrenes kerne og den lanolinholdige overflade bliver ved med at føles tør.

*Uld er naturligt lugt- og bakteriehæmmende. Det renser så at sige sig selv – hvis du blot hænger det til luftning. Det er lanolinen – et naturligt fedtstof – i ulden, som afviser snavs og hæmmer bakterievækst og dermed også reducerer lugten.

*Holdbarhed og evnen til at holde facon og farve, kendetegner også uld.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mattes Ulddækken blå/grå 145 cm. Vinter kollektion 2024”

Brand

Mattes